BREITLING TOP TIME TRIUMPH NU BIJ JUWELIER RIPASSA!!

Geplaatst in: Uncategorized

De jaren zestig waren de hoogtijdagen voor autoracen, en er was een hele subcultuur ontstaan rondom “café racers; stijlvolle motoren die gebruikt werden om hun berijders van het ene hippe café naar het andere hippe café te vervoeren.

Willy Breitling wilde deze stijl vangen in een compleet nieuwe vormgeving van het horloge. Het resultaat was de Breitling Top Time, een onconventionele chronograaf, speciaal ontworpen voor de jonge en actieve professionals. Al snel werd dit hét horloge voor de sportieve, hippe mannen en vrouwen.

Vandaag de dag is de 1960 caféracer sfeer terug in een spectaculaire nieuwe Top Time dankzij de samenwerking van Breitling en het Britse motormerk Triumph. Triumph gebruikt het oude vakmanschap en modern design om hun hedendaagse, klassieke motoren te ontwerpen.

Triumph combineert traditie met technologie, en dat is precies wat Breitling ook doet. Voor hun eerste samenwerking, maakt Breitling een Top Time Triumph horloge met een prachtig, geborsteld vlinderdas motief (door Top Time liefhebbers de “Zorro dial” genoemd) op de wijzerplaat. Intussen lanceert Triumph 270 motoren, de Speed Twin Breitling Limited Edition.

De ster van het horloge is de ice-blue wijzerplaat. Deze unieke kleur komt van de blauwe Triumph Thunderbird 6T uit 1951, en de zeldzame Breitling Top Time Ref. 815 uit de jaren zeventig.

Dit fantastische, 41 mm model is nu verkrijgbaar bij Juwelier Ripassa !!