De grootste juwelier van ‘s-Hertogenbosch!
» » De grootste juwelier van ‘s-Hertogenbosch!

De grootste juwelier van ‘s-Hertogenbosch!

Zit in Vught!

Juwelier Ripassa, al sinds 1980, dus RUIM 35 JAAR, zijn wij een begrip in Vught en 's-Hertogenbosch.

In 's-Hertogenbosch of zoals in de volksmond; Den Bosch, zitten meerdere juweliers maar er is er geen een die de omvang van het assortiment van Juwelier Ripassa kan evenaren. Juwelier Ripassa is ook veel beter bereikbaar dan een zaak in het centrum van 's-Hertogenbosch. Bij Juwelier Ripassa parkeer je namelijk VOOR DE DEUR en GRATIS! Dat kan in 's-Hertogenbosch werkelijk nooit. Daarnaast zitten er in de directe omgeving van ons, hele leuke eetcafeetjes, waar ze heerlijke gerechten serveren en gezelligheid bieden.

Maar wat bieden wij nog meer ten opzichte van zaken in 's-Hertogenbosch, dan een groot assortiment van onder andere de volgende merken; Chopard, Breitling, Bron, Ball watch, Baume et Mercier, EBEL? Juwelier Ripassa heeft een eigen atelier en eigen horlogemaker!

 

Wat betekent dit voor u? Snellere service dan iedere andere zaak in de buurt omdat wij de horloges niet opsturen naar een extern atelier. Dat alleen al bespaart u flinke verzendkosten en het risico dat er iets kwijtraakt onderweg! Daarnaast, omdat wij de grootse EBEL dealer van Nederland zijn, is het bij ons het voordeligst om uw batterijen te vervangen. En dit gaat altijd gepaard met een totale schoonmaak van het uurwerk. Juwelier Ripassa weet wat uw klok waard is!

Maar begrijp ons niet verkeerd, wij houden van Den Bosch! Het is een heerlijke stad om lekker heel de dag of een weekend in rond te banjeren. Je kan er ontelbaar veel heerlijke restaurants vinden en naar musea en theater. En makkelijk bereikbaar vanuit Vught.

 

...en daarom is de combinatie van winkelen bij Juwelier Ripassa en stappen in Den Bosch een gouden combinatie!