Ref.: A17318101B1A1
Caliber: Breitling 17
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 38 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 300 meter

€ 4.100,-

Avenger Automatic 43mm

Power in action. De Breitling Avenger is een studie in superlatieven: Veiligheid en betrouwbaarheid; extreem robuust; maximale functionaliteit; ongelooflijke leesbaarheid; READY WHEN YOU ARE !!

Het ontwerp van de Avenger is geïnspireerd door de pioniers-luchtvaarterfenis van Breitling, een horloge voor eigentijdse luchtvaartavonturiers. De naam van het horloge zegt het al: Hij is stoer en robuust. Zoals een echte actietool kan het horloge worden ingesteld met handschoenen aan. Dit kan dankzij de ruwe lunette en het speciale grippatroon op de kroon en drukknoppen. De Avenger-collectie werd in 2019 opnieuw ontworpen en gelanceerd met het Aviation Pioneers Squad. In 2022 besloot Breitling om ons in-house manufactuur-kaliber Breiting 01 in deze geweldige collectie te integreren, waardoor de toegevoegde waarde van een reeds goedlopende chronograaf werd verhoogd. 

HET AVIATION PIONEERS SQUAD

Met de Amerikaanse astronaut Scott Kelly, de Spaanse vrouwelijke straaljagerpiloot Rocío González Torres en wereldkampioen dronepiloot Luke Bannister, drie opmerkelijke mensen die verschillende luchtvaartdisciplines en generaties vertegenwoordigen. Samen staan ze voor een ongelooflijke, opwindende nieuwe tijd van luchtvaartavonturen.