Venetië is voor Meccaniche Veneziane de inspiratiebron van alle ontwerpen. La Serenissima, Venetië, ziet u terug in de esthetiek, materialen en naamgeving van ieder horloge.

In een maatschappij waarin we afhankelijk zijn van digitale hulpmiddelen, focust Meccaniche Veneziane zich op het ontwerpen van mechanische precisie producten die alleen afhankelijk zijn van u. Geen batterijen, slechts de beweging van het horloge om uw pols.

Het logo van Meccaniche Veneziane is geïnspireerd op het kruis op de San Marco uitkijktoren. Een bouwwerk uit de vroege Renaissance, dat te vinden is aan de noordzijde van het Piazza San Marco. Dit staat symbool voor de tijdwaarneming van Venetië.

Zie hier onze collectie van Meccaniche Veneziane.


Het kaliber MV295 is een Zwitsers mechanisch uurwerk dat automatisch opgewonden word. 25 jewels, 28.800 bph en een gangreserve van 40 uur. De MV295, ontwikkelt aan de hand van een Landeron 24 basiskaliber, is een kaliber van onbetwistbare betrouwbaarheid. Hij heeft meerdere functies, waaronder een GMT functie.

 

Het kaliber MV145 is een zelf opwindend mechanisch uurwerk met een gangreserve van 41 uur. Het MV145 uurwerk is ontworpen aan de hand van een Seiko NH35 basiskaliber. Een kaliber van onbetwistbare betrouwbaarheid.