Ref.: RB0930371G1P1  Premier B09 Chronograph 40 mm
Caliber: Breitling 09
Uurwerk: Mechanisch, manufactuur handopwinder 
Gangreserve: 70 uur

Kast materiaal: 18 Karaat roségoud
Waterdichtheid: 100 meter

€ 18.500,-

De Premier Chronograph is een eerbetoon aan drie generaties van uitvinders: Leon, Gaston en Willy Breitling. Dit horloge is de belichaming van de uitvinding van de moderne chronograaf. Zoals Willy Breitling zei, “the Premier is an unmistakable stamp of impeccable taste”. Deze laatste generatie van Premier chronografen brengt de tijdloze elegantie terug. De rechthoekige pushers, chronograaf look, open kast met saffierglas, vintage look wijzers en de Arabische nummers zorgen voor een elegant design.

Deze Premier B09 Chronograph 40 mm is uitgevoerd in 18 karaat rosé goud. De donkerbruine alligator band met 18 karaat rosé gouden sluiting maakt de stijlvolle look van dit horloge helemaal af.

Wij hebben een prachtige Breitling Premier collectie. U bent van harte welkom om de collectie in onze winkel in Vught te bekijken, maar u kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website.


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestatiesvan hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij hebben uit iedere Breitling collectie meerdere horloges in ons assortiment. Onze winkel heeft dus een zeer brede collectie Breitling horloges. Navitimer, Chronomat, Premier, Superocean, Superocean Heritage, Professional, AVI, Top Time en Avenger.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg! 

COSC gecertificeerd
Ook zijn alle horloges COSC gecertificeerd. COSC staat voor Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het is een onafhankelijk keuringsinstituut in Zwitserland, dat ieder uurwerk controleert op nauwkeurigheid. Ieder uurwerk krijgt nadat het goedgekeurd is een eigen nummer.