Ref.: U10370121B1X2 Superocean Heritage ’57
Caliber: Breitling 10
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 42 uur

Kast materiaal: RVS en 18 karaat rosé goud
Waterdichtheid: 100 meter

€ 5.800,-

De Superocean Heritage ’57 Capsule collection is een eerbetoon aan de coole, laid-back surf lifestyle van de jaren ’60. Verkrijgbaar in een range van verschillende materialen en kleuren, inclusief deze prachtige 18 karaat rosé gouden Superocean Heritage ’57. De 42 mm kast heeft twee signature elementen van de originele Superocean: Een concave, bidirectionele keramische bezel, en een wijzerplaat met oversized indexen. Met een stalen mesh band of bruine, kalfsleren band is de Superocean Heritage ’57 een stijlvol en sportief horloge! Hij wordt aangedreven door een Breitling 10 kaliber, een COSC gecertificeerd chronometer.

Bent u nieuwsgierig naar de rest van onze Breitling collectie? U bent van harte welkom om onze grote collectie Superocean Heritage modellen te bekijken in onze winkel.


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg!