TNG Swiss Watches

‘DUTCH DESIGN, SWISS MADE PERFECTION’

We hebben er weer een nieuw merk bij!

TNG Swiss Watches is opgericht in 1998 in Nederland. Zeilen zit hun in het DNA en in de naam; TNG is een afkorting voor Tack & Jibe, de twee manoeuvres die worden toegepast bij het wijzigen van de koers van een varend schip. 

Het eerste model van TNG Swiss Watches was een Sail Racing Watch. In alle details is het duidelijk dat professionele zeilers betrokken waren bij de ontwikkeling. De inbreng van topklasse zeilers in combinatie met onze Nederlandse Design en Zwitserse kwaliteit, nauwkeurigheid en technologie, kreeg internationale aandacht.

Tegenwoordig bevat de collectie van TNG Swiss Watches een breed scala aan in Nederland ontworpen horlogemodellen die worden vervaardigd in hun eigen faciliteiten in Zwitserland, ze zijn van echte Zwitserse makelij. De Classic Collection is een high-end range die op zichzelf staat. Het vlaggenschip in deze reeks is het Classic Tornado Sailing-horloge, dat een exclusieve, in eigen huis ontwikkelde beweging heeft. Alle andere modellen zijn aantrekkelijk ontworpen met automatische en hoogwaardige quartz-bewegingen met een nautische touch. De Sports Collection is een aantrekkelijk sportief assortiment met functionele, nautische horloges met een grote verscheidenheid aan kleurencombinaties. De Sailmaster horloge is speciaal ontwikkeld voor zeilvliegers van topklasse.

Zij zijn sponsor en officiële tijdwaarnemer voor verschillende wereldwijde zeilevenementen en Classic Car Rally’s. Tijdregistratie, klassieke sportevenementen en TNG Swiss Watches vormen een perfecte match!