OFFICIAL SERVICE CENTER

Bij Juwelier Ripassa helpen wij u graag met het onderhoud van uw horloge. Net zoals een auto een APK nodig heeft, heeft ook ieder mechanisch en quartz horloge regelmatig zorg en onderhoud nodig. Dit onderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat uw horloge volledig naar behoren blijft werken. De betrouwbaarheid en functionaliteit blijven hierdoor het best gewaarborgd. Voor een mechanisch uurwerk betekent dit een full service. Daarvoor kunt u uitgaan van eens in de 6 à 7 jaar. Voor een quartz wordt geadviseerd om bij iedere batterijwissel onderhoud uit te laten voeren. Als official Breitling dealer zijn wij Official Service Center en kunnen wij dit onderhoud voor u verzorgen.

Een full service houdt in dat het horloge volledig gedemonteerd wordt, waarbij de uurwerkmaker ieder onderdeel zorgvuldig nakijkt en schoonmaakt. Onderdelen die niet meer naar behoren functioneren, worden vervangen en de pakkingen worden vervangen. Het uurwerk wordt geolied, opnieuw afgesteld en de functionaliteit wordt gecontroleerd. Ook wordt het horloge getest op waterdichtheid.

Voor een quartz horloge houdt een onderhoudsbeurt het volgende in: Volledige reiniging, batterij wissel, vervangen van de pakkingen en een waterdichtheidstest.

Bij Juwelier Ripassa beschikken wij over een atelier waar alle technologieën en kennis aanwezig zijn die uw horloge nodig heeft. Onderhoud, reparaties, aanpassingen of andere speciale wensen. Wij zijn gecertificeerd om reparaties en onderhoud uit te voeren voor grote merken zoals Breitling, IWC, Cartier, Panerai, Baume & Mercier, Piaget, Tag Heuer en Chopard.

Wij staan voor kwaliteit, en dat ziet u terug in de horloges. Als official watch dealer zorgen wij ervoor dat ieder horloge weer in nieuwstaat verkeert.