Juwelier Ripassa

Onze stijlvolle winkel ademt een unieke sfeer uit en je voelt je meteen thuis! Door het serene decor glinsteren de juwelen nog meer. Laat je adviseren door onze professionals en maak de juiste keus!

Kwaliteit en service is onze hoeksteen. De mooiste juwelen en de beste horloges die perfect passen. Wij nemen graag de tijd voor u, ook na de verkoop. Want onze visie is dat iedereen zo lang mogelijk plezier moet hebben van een gemaakte aankoop. Daarom staan wij altijd klaar om uw sieraad of horloge terug te brengen naar de originele sprankelende en originele staat.

En als er onverhoopt toch iets mis mocht gaan met uw sieraad of horloge, dan staan wij graag voor u klaar om het te maken.

Atelier en Horlogemaker

Bij Juwelier Ripassa beschikken wij over een in-house atelier waar wij over alle technologieën en kennis beschikken die uw sieraden en horloges nodig kunnen hebben. Onderhoud, reparaties, aanpassingen of speciale wensen.

Onze horlogemaker heeft de kunst van het horlogemaken geleerd in WOSTEP, Switserland. De meest prestigieuze opleider in horlogemakerij ter wereld! Dit belooft niets minder dan precisie en uiterste zorg voor uw uurwerk.

Het leven vieren

Het symbool van sieraden en horloges.

Of het nu gaat om de geboorte van een baby een verloving of een vriendschap. In feite gaat het om dat ene emotionele moment in ons leven dat we willen vieren of herinneren!

Voor ons is het het beste symbool voor iets dat je met je mee wilt dragen en wilt overdragen van generatie op generatie. Iets dat de boodschap met zich meedraagt, overdraagt en wat je dichtbij je kan houden.

Daar houden wij van!

Juwelier Ripassa