Juwelier Ripassa

Onze stijlvolle winkel ademt een unieke sfeer uit en u voelt zich meteen thuis. Onze professionals staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel staan. De mooiste juwelen en de beste horloges die perfect passen. Wij nemen graag de tijd voor u, ook na de verkoop. Het is belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk plezier heeft van een gemaakte aankoop. Daarom staan wij altijd klaar om uw sieraad of horloge terug te brengen naar de sprankelende en originele staat.

Door onze gunstige ligging nabij de A2 zijn wij goed bereikbaar, en u kunt bij ons voor de deur parkeren.

Een afspraak maken

Bij Juwelier Ripassa nemen we graag de tijd voor u. Daarom werken wij op afspraak. Wilt u graag komen kijken voor een mooi sieraad, horloge, geschenk of oriënteren op trouwringen? U kunt via het onderstaande e-mail adres of telefoonnummer een afspraak maken.

+31 (0)73 6840811

Het leven vieren

Het symbool van sieraden en horloges.

Of het nu gaat om het vieren van de geboorte van een baby, een verloving of een vriendschap. In feite gaat het om de momenten in ons leven die we willen vieren en blijven herinneren.

Een mooi sieraad of horloge is iets dat u de rest van uw leven dicht bij draagt en van generatie op generatie door kunt geven.

Juwelier Ripassa

Atelier en Horlogemaker

Bij Juwelier Ripassa beschikken wij over een atelier waar wij over alle technologieën en kennis beschikken die uw sieraden en horloges nodig hebben. Onderhoud, reparaties, aanpassingen of andere speciale wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoud uitvoeren voor grote merken zoals IWC, Cartier, Panerai, Baume & Mercier, Piaget, Tag Heuer, Chopard en Breitling.