Juwelier Ripassa

Onze stijlvolle juwelierswinkel ademt een unieke sfeer, u zult zich hier snel thuisvoelen! De rustige inrichting laat de prachtige juwelen nog meer fonkelen. In een warme ambiance kunt u na professioneel advies de juiste keus maken.

Kwaliteit en service, dat zijn onze twee belangrijkste kernwoorden. De mooiste sieraden en horloges die het best bij u passen, en we nemen dan ook graag de tijd om te ontdekken welke het best bij u past! Maar ook na uw keuze willen we graag dat u zo lang mogelijk blijft genieten van uw aankoop. Daarom staan we altijd voor u klaar om uw sieraad weer in zijn oorspronkelijke pracht te laten flonkeren, en mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan lossen we dat graag voor u op.

Eigen Atelier en Horlogemaker

Bij Juwelier Ripassa hebben wij een eigen atelier waarin wij beschikken over alle technologie├źn en kennis die uw juwelen en horloges nodig kunnen hebben. Onderhoud, reparaties, aanpassingen of speciale wensen. Niets is ons te gek!

Daarnaast hebben wij onze Juwelier Ripassa horlogemaker, onze horlogemaker is opgeleid bij WOSTEP in Zwitserland, de meest prestigieuze opleiding voor horlogemaker ter wereld. Dit belooft precisie en zorg voor uw uurwerk en niets minder.

Juwelier Ripassa

Het leven vieren

Dat doe je met sieraden en horloges.
Of het nu een geboorte is, een huwelijk, een verloving of een vriendschap, eigenlijk
ieder emotioneel moment in ons leven zouden we moeten vieren!

Wat is nu het meest geschikte symbool voor het bezegelen van een mooi of een
bijzonder moment? Iets wat je voor altijd bij je kunt houden en van generatie op
generatie kunt doorgeven. Iets wat de boodschap bij zich draagt en wat je altijd
dichtbij je kan hebben. Dat is mooi.

Dat is Juwelier Ripassa.