Hans D Krieger is beroemd vanwege zijn werk met natuurlijke edelstenen. Met name natuurlijke diamanten! Ruwe stenen worden geselecteerd, geslepen en gepolijst totdat ze schitteren en klaar zijn om in een ontwerp te plaatsen.

De ontwerpen van Hans D Krieger zijn klassiek en tegelijkertijd modern en tijdloos in hun schoonheid. Dit zijn de perfecte sieraden om door te geven van generatie op generatie. Terwijl elke nieuwe generatie deze sieraden steeds weer met veel genot zal dragen.

Al ruim driehonderd jaar wijd de familie Krieger hun bestaan en passie aan deze unieke schatten. Gedurende het gehele creatieve proces worden de door onze natuur geschonken schatten met respect en waardering behandeld. Het polijsten van diamanten is de ziel van hun productie. Eenmaal gezet in 18 karaat of platinum, wordt de schoonheid van de stenen onthult. Daarmee zijn de juwelen van Hans D. Krieger onvergelijkbaar. Als een van de weinige bedrijven is Hans D Krieger in staat om iedere stap van het productieproces van de juwelen te volgen. Alles gebeurd onder een dak, waardoor Hans D. Krieger de hoogste kwaliteit “Made in Germany” kan garanderen. De mooiste diamanten, edelstenen, tijdloze ontwerpen, sprankelende kleuren, unieke expertise en vaardigheden; Dit is onderdeel van juwelen met “True Identity”.

Het is een veelzijdige collectie: Van traditionele verlovingsringen, klassieke solitaire ringen of alliance ringen, tot uitgesproken statement juwelen met verschillende kleuren diamant of kleurstenen. Wij verkopen het merk al vele jaren met veel plezier.

Hans D Krieger. Vakmanschap, sinds 1720

De passie voor juwelen en edelstenen is van generatie op generatie doorgegeven. Deze fascinatie voor kostbaarheden is nog altijd terug te zien in de huidige creaties van Hans D Krieger. De ruwe stenen worden zorgvuldig geselecteerd. Helder wit of juist natuurlijke kleuren, daarna geslepen en gepolijst. Alle stadia van het proces, van ontwerp tot het eindproduct, worden in house nauwkeurig in de gaten gehouden. Met liefde, zorg en aandacht voor ieder detail.

Hans D Krieger