Hans D. Krieger is beroemd vanwege zijn werk met edelstenen. Met name diamanten! Ruwe stenen worden geselecteerd, geslepen en gepolijst totdat ze schitteren en klaar zijn om in een ontwerp te plaatsen.

De ontwerpen van Hans D. Krieger zijn klassiek en tegelijkertijd modern en tijdloos in hun schoonheid. Dit zijn de perfecte sieraden om door te geven van generatie op generatie. Terwijl elke nieuwe generatie deze sieraden steeds weer met veel genot zal dragen.

Al ruim driehonderd jaar wijd de familie Krieger hun bestaan en passie aan deze unieke schatten. Gedurende het gehele creatieve proces worden de door onze natuur geschonken schatten met respect en waardering behandeld. Het polijsten van diamanten is de ziel van hun productie. Eenmaal gezet in 18 karaat of platinum, wordt de schoonheid van de stenen onthult. Daarmee zijn de juwelen van Hans D. Krieger onvergelijkbaar. Als een van de weinige bedrijven is Hans D. Krieger in staat om iedere stap van het productieproces van de juwelen te volgen. Alles gebeurd onder een dak, waardoor Hans D. Krieger de hoogste kwaliteit “Made in Germany” kan garanderen. De mooiste diamanten, edelstenen, tijdloze ontwerpen, sprankelende kleuren, unieke expertise en vaardigheden; Dit is onderdeel van juwelen met “True Identity”.

Hans D. Krieger. Vakmanschap, sinds 1720