Wij zijn de GROOTSTE Luminox dealer van de Benelux!

Luminox maakt zeer robuuste horloges, met in de hoofdrol een uniek zelfvoorzienend verlichtingssysteem. De naam is een combinatie van het Italiaanse Lumi (licht) en het Latijnse Nox (nacht). Zonder dat je een knopje in moet drukken of het horloge in het licht moet houden, is de tijd constant zichtbaar, tot wel 25 jaar! Vandaar dat Luminox horloges essentieel zijn en veel gekozen door United States Navy SEALs en andere professionals wereldwijd. Deze horloges zijn lichtgewicht en schokbestendig! En al te krijgen vanaf € 249,- in onze winkel.

Luminox Light Technology

De unieke Luminox Light Technology (LLT) verzekerd dat je in één oogopslag ziet hoe laat het is. De LLT zorgt voor een 24/7 zichtbaarheid, ongeacht de omstandigheden. Waar andere horlogemerken gebruik maken van oplichtende verf, waarvan de zichtbaarheid naar verloop van tijd verdwijnt, maakt Luminox gebruik van micro gas-light tubes. Dit is een zelfvoorzienend lichtsysteem dat zorgt voor ultieme zichtbaarheid, zelfs in complete duisternis. Deze geavanceerde, Zwitserse technologie, zorgt voor extreme leesbaarheid, tot wel 25 jaar! Deze technologie is zeer handig voor de Navy SEALs, want het zorgt ervoor dat zij in de meest extreme omstandigheden een betrouwbaar horloge hebben.

Carbonox

Luminox maakt gebruik van een speciale carbon compositie CARBONOX™. Dit zorgt voor extreem lichtgewicht horloges. Daardoor zijn deze horloges zeer geliefd bij outdoor liefhebbers en professionals. Met CARBONOX™ worden zeer robuuste, high-tech horloges vervaardigd. Deze horloges houden zich staande in extreme omstandigheden en zijn daardoor zeer betrouwbaar. Voor de echte actievelingen is een horloge gemaakt van CARBONOX™, in combinatie met de extreme leesbaarheid door LLT een echte must-have! Voor de survival liefhebbers is er zelfs een speciale lijn ontwikkelt samen met Outdoor Specialist Bear Grylls! Klik hier om de speciale Bear Grylls collectie te bekijken.