Ref.: A77320D91K1A1 Navitimer 32 pink
Caliber: Breitling 77
Uurwerk: Superquartz
Kast materiaal: RVS
Wijzerplaat: Blauw parelmoer en diamanten
Waterdichtheid: 30 meter

€ 4.600,-

Breitling’s icoon – voor de reis

De Navitimer is een van de meest herkenbare horloges ooit gemaakt. Hij staat op de lijstjes van verzamelaars van de beste horloges aller tijden. Wat in 1952 begon als een tool voor piloten, is uitgegroeid tot een geliefd horloge dat een speciale betekenis heeft voor alle eigenaren.

Het iconische horloge is er nu in 36 en 32 mm, speciaal voor vrouwen die houden van de look van een horloge met een kleinere diameter. De 36 mm Navitimer heeft een geparelde lunette en de iconische ronde lineaal, wat de Navitimer zijn onherkenbare uitstraling geeft. Bij de sprankelende Navitimer 32 mm variant is de ronde lineaal achterwege gelaten voor een verfijnde look en rustige wijzerplaat. Dit sluit perfect aan bij de smalle diameter. 

Deze showstoppers hebben zoveel meer te bieden dan hun formaat. Pasteltinten, parelmoer, traceerbare diamanten en goud; subtiele en verfijnde details die het horloge tot een elegant sieraad maken. 


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.