Ref.: N17376201Q1S1 Superocean Automatic 44 Bronze Brown
Caliber: Breitling 17
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 38 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 300 meter

€ 5.850,-

Met de Breitling Superocean Automatic 44 Bronze Brown kan de zomer echt beginnen! Ga duiken, surfen, zwemmen en scoor een cocktail bij de beach bar. De nieuwe collectie is fun, sportief en komt in een beachy kleurenpalet: turkoois blauw als de zee, donkergroen, donkerblauw, helder wit als het strand, maar ook knal oranje! En dan is er ook nog de Limited Editon (slechts 1000 stuks!) die samen met surf legende Kelly Slater ontworpen is. Dit horloge heeft een oranje wijzerplaat, gecombineerd met een groene band. De oranje wijzerplaat is geïnspireerd op het horloge dat zijn vader vroeger droeg tijdens het surfen. Slater combineert deze kleur graag samen met legergroen voor de airbrush designs van zijn surf boards. Zo ontstond het idee voor het ontwerp van dit speciale horloge.

De Superocean Automatic 44 Bronze Brown heeft een bronzen kast. De bronzen kast heeft een speciale legering die goed bestand is tegen corrosie. Het zal na verloop van tijd een subtiel patina ontwikkelen, wat ieder horloge uniek maakt!

De nieuwe Breitling Superocean collectie is verkrijgbaar in vier maten (36 mm, 42 mm, 44 mm en 46 mm). De kleurrijke wijzerplaten worden gecombineerd met drie verschillende kast-materialen: Staal, staal-goud en brons.

Er zijn twee soorten banden voor de nieuwe Superocean: Rubber en roestvrij staal. Beide hebben een vouwsluiting waarin micro-aanpassingen tot 15 mm mogelijk zijn. Dit betekent dat het horloge ook over een wetsuit te dragen is.

Dankzij onderwater avonturen van Jacques Cousteau was scuba duiken erg populair. 

Wie duikt, weet dat timing alles is. 

Daar heeft een duiker een goed horloge voor nodig. Breitling wilde daarvoor niet alleen het beste horloge maken, hij moest ook stijlvol zijn. Breitling’s ontwerpers lieten alle overbodige kenmerken weg om ervoor te zorgen dat het horloge alleen over dat beschikte wat onder water van levensbelang is. Een gewaagde zet was het weglaten van de secondewijzer, aangezien duikers deze niet echt nodig hebben.

Het ontwerp van de nieuwe Superocean collectie is geïnspireerd op de Slow Motion uit de jaren ’60. De chunky indexen en het grote contrast met de minutenschaal zorgen onder water voor extreem goede afleesbaarheid van het horloge. In de nieuwe Superocean is de secondewijzer weer aanwezig, aangezien de moderne dragers van het horloge dit een echte must vinden. Het ontwerp is modern, maar Breitling liefhebbers zullen direct overeenkomsten zien met het origineel.

Wij hebben een ruim aanbod van de nieuwe Superocean collectie! U bent van harte welkom om het horloge in onze winkel in Vught te bekijken, of neem alvast een kijkje op de website!