Ref.: AB2010161C1S1 Superocean Heritage B20 42
Caliber: Breitling 20
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 200 meter

€ 5.350,-

Geïnspireerd door de Superocean uit 1950, combineert de Superocean Heritage iconische ontwerp kenmerken met een modern accent. De Superocean Heritage B20 42 is sportief en elegant. Dit horloge is de belichaming van stijl op zee. Met de iconische, driehoekige wijzers en de unidirectional bezel met gepolijste keramische ring is de Superocean Heritage een elegant duikhorloge. De Superocean Heritage is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder RVS en 18 karaat rosé goud. De B01 uitvoeringen komt in een range met zwarte, blauwe, zilveren of groene wijzerplaat. De Superocean Heritage komt met een metalen mesh band, of een “mesh-styled” rubber band met vouwsluiting. 

Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? U bent van harte welkom om onze grote collectie Superocean Heritage modellen te bekijken in onze winkel.


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg!