Ref.: AB01765A1B1X1 Top Time Deus
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast: 41 mm, RVS
Waterdichtheid: 100 meter

€ 7.800,-

NU VERKRIJGBAAR BIJ JUWELIER RIPASSA!

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto, het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

Deze traditie zet zich voort in Breitling’s samenwerking met enkele van de coolste namen uit de motor- en autowereld voor het ontwikkelen van de nieuwe Top Time ontwerpen.

De eerste Top Time werd in de jaren zestig geïntroduceerd. Breitling’s onconventionele Top Time chronograaf werd al snel een favoriet onder de café racer en sportauto liefhebbers. Zowel mannen als vrouwen voelden zich aangetrokken tot de grafische details. Vandaag de dag blijft de Breitling Top Time een horloge voor bikers, boarders en surfers. Met zijn 41 mm is het horloge geschikt voor haast iedere pols!

Ontworpen in samenwerking met het Australische lifestyle merk Deus Ex Machina. Deze tweede editie van het horloge doet het imago van Breitling’s onconventionele chronograaf uit de jaren zestig herleven.

De Top Time Deus is een samenwerking van Breitling en Deus Ex Machina. De succesvolle details van de vorige Top Time Deus horloges, zijn ook bij dit model te zien: De bliksemschicht-gevormde chronograaf wijzer, de paddenstoel-gevormde pushers, de racing theme kalfsleren band en natuurlijk de prachtige gravure van een Deus motor op het achterdeksel.

George Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een easygoing horloge, robuust en stijlvol, net zoals de drager ervan. De modern-retro look past perfect bij de stijl van de boards en motoren van Deus.

De Top Time B01 Deus heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Bekijk onze volledige Breitling collectie online of in onze winkel!