Trouwen en verloven, beide een bijzonder moment.

Wij van Juwelier Ripassa geloven dat voor iedere toekomstige verloofde een passende ring te vinden is. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van verlovingsringen. Of U nu kiest voor de klassieke solitaire ring of compleet out of the box gaat voor een ring met kleursteen, bij Ripassa zult U altijd slagen. Onze collectie bestaat uit geel gouden, rosé gouden, wit gouden en platina ringen, in zowel 14 karaat als 18 karaat goud. Wij werken alleen met echte, natuurlijke diamanten en edelstenen. De ring kan, mocht u dat wensen, ook gegraveerd worden.

De ring staat symbool voor oneindigheid. Aan een cirkel zit namelijk geen begin of einde, wat wijst op het eeuwigdurende. De trouwring is daarmee het symbool voor de eeuwigdurende liefde tussen twee personen.

Het uitzoeken van een verlovingsring en trouwringen is een bijzonder moment. Wij nemen graag ruim de tijd om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarom vinden wij het fijn om op afspraak te werken.

Solitaire

Solitaire heeft een dubbele betekenis. Het staat voor eenling. Met de solitaire ring geeft U aan niet meer alleen, maar samen het leven te delen. De diamant is het stralende middelpunt van de solitaire ring, net als uw aanstaande verloofde.

Als U twijfelt over de stijl van de ring, dan is de solitaire ring altijd een goede keus!

Alliance

Speciaal voor diegene die meer dan één steen in de ring willen hebben, is er de Alliance ring. Verlovingsringen zijn er in wit goud, platina, rosé goud en geel goud. 14 Karaat en 18 karaat goud.

Vintage

De vintage ring heeft een klassiek uiterlijk. Deze veelzijdige ring herken je vaak aan de ovale steen, omringd door kleinere stenen. Ook worden bij de vintage verlovingsring vaak kleurstenen gebruikt. Een vintage ring is uniek en hier kom je niet snel een tweede van tegen.

De vintage ring is een echte eyecatcher!