Verlovingsringen en trouwringen

Wij van Juwelier Ripassa geloven dat voor iedere toekomstige verloofde een passende ring te vinden is. Of U nu kiest voor de klassieke solitaire ring of compleet out of the box gaat voor een ring met kleursteen, bij Ripassa zult U altijd slagen.

De ring staat symbool voor oneindigheid. Aan een cirkel zit namelijk geen begin of einde, wat wijst op het eeuwigdurende. De trouwring is daarmee het symbool voor de eeuwigdurende liefde tussen twee personen.

Solitaire

Solitaire heeft een dubbele betekenis. Het staat voor eenling. Met de solitaire ring geeft U aan niet meer alleen, maar samen het leven te delen. De diamant is het stralende middelpunt van de solitaire ring.

Als U twijfelt over de stijl van de ring, dan is de solitaire ring altijd een goede keus!

verlovingsring Juwelier Ripassa
Verlovingsring Juwelier Ripassa

Alliance

Speciaal voor diegene die meer dan één steen in de ring willen hebben, is er de Alliance ring. In wit goud, platina, rosé goud en geelgoud. 14 Karaat en 18 karaat goud.

 

Vintage

De vintage ring heeft een klassiek uiterlijk. Deze veelzijdige ring herken je vaak aan de ovale steen, omringd door kleinere stenen. Ook worden bij de vintage verlovingsring vaak kleurstenen gebruikt. Een vintage ring is uniek en hier kom je niet snel een tweede van tegen.

De vintage ring is een echte eyecatcher!

Verlovingsring Juwelier Ripassa
Verlovingsring Juwelier Ripassa