BREITLING CHRONOMAT & SUPER CHRONOMAT

Breitling lanceert twee fantastische horloges geïnspireerd op een echte klassieker: De Chronomat.
Hét horloge voor alle gelegenheden. De Chronomat heeft een speciale plaats in de geschiedenis van Breitling. In 1984 werd dit model voor het eerst gepresenteerd. In een tijd waarin ultra dunne quartz horloges aan de orde van de dag waren, kwam Breitling met een gedurfd mechanisch horloge. Geïnspireerd op het Frecce Tricolori horloge uit 1983, dat in samenwerking met het befaamde Italiaanse luchtsquadron ontworpen was, markeerde Breitling hiermee de terugkeer van het mechanische horloge.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder RVS, 18K rosé goud en ultra licht titanium. De Chronomat heeft een 42 mm kast, de Super Chronomat een 44 mm kast en beide hebben een zeer herkenbare bezel met de vier rider tabs op de 15 minuten markeringen. De Chronomat en Super Chronomat komen met de klassieke Rouleaux band in metaal of rubber.
De Super Chronomat heeft prachtige keramische details, zoals op de bezel, de chronograaf pushers en de kroon.

Beide horloges zijn voorzien van het in-house Breitling Manufactuur Kaliber 01 (B01), een COSC-gecertificeerde chronometer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fantastische horloges? U bent van harte welkom in onze mooie winkel in Vught, waar wij een zeer uitgebreide collectie NIEUWE Breitling horloges hebben! Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze website.