De Ebel Ebel 1911 is er in verschillende uitvoeringen. Van volledig staal, tot bicolor met 18 karaat rosé goud of geel goud. Ook de wijzerplaat is er in verschillende soorten: parelmoer of staal (in verschillende kleuren), met diamanten of zonder diamanten. Voor iedere stijl is er wel een passend horloge! Ook zijn er modellen waarvan de lunette bezet is met diamanten. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? U bent uiteraard van harte welkom in onze ruime winkel in Vught om te komen passen. Uiteraard kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze website. Mocht u naar onze winkel willen komen, dan vinden wij het prettig om op afspraak te werken.

Passie voor innovatie en uitmuntendheid in horloge design is altijd een kernwaarde geweest. Het merk is opgericht door (man en vrouw) Eugène Blum en Alice Lévy, in la Chaux de Fonds, Zwitserland, in 1911. Vanaf het begin is het merk trouw gebleven aan haar kernwaarden, terwijl zij trouw bleven aan het maken van Zwitserse horloges van technische expertise en onderscheidende stijl. Tegenwoordig is het merk bekend om haar iconische band, met de signature wave vorm in de schakels. Ze maken luxe uurwerken met moderne elegantie en subtiele, verfijnde details. 

De collectie dameshorloges is groot. Dit onderscheidt het merk van andere horlogemerken.

Elegantiesoepelheid en luxe.

Voor de heren onder ons hebben ze ook mooie horloges die charmantkrachtig en tijdloos zijn.

Als grootste Ebel dealer van de Benelux, kunnen wij u helpen bij het vinden van een horloge dat perfect bij uw persoonlijke stijl aansluit. Uit iedere collectie hebben wij een ruime keuze. De Wave, Sport Classic, Discovery, Brasilia, Classic Sport en Beluga. Zowel voor heren als dames is er een groot aanbod dat regelmatig wisselt.

Filter Projecten