Alberti is een verfijnd Italiaans juwelenmerk. Bij Alberti vervaardigd de goudsmid speciaal voor u op maakt gemaakte juwelen met kostbare edelstenen. Ieder stuk is met de hand gemaakt in het atelier in Valenza, Italië. De ontwerpers van Alberti werken graag met kleurstenen en gebruiken deze in bijzondere combinaties. Het gebruik van unieke kleur-combinaties en de hoge kwaliteit is kenmerkend voor Alberti.

Het bedrijf werd in 1974 opgericht, toen een ambitieuze jonge verkoopmedewerker samen ging werken met een fabrieksmanager, gespecialiseerd in het vervaardigen en ontwerpen van hoge kwaliteit juwelen. Alberti is een van de weinige, internationale bedrijven met een volledig productieproces. Het begint met een uniek ontwerp, de productie en verkoop ervan.

De ambachtslieden zijn gefocust op de meest ingewikkelde details, om een sophisticated stijl te combineren met kostbare edelstenen. Ieder stuk van Alberti is van topkwaliteit.

Door handmatige technieken te combineren met innovatieve technologie, streeft Alberti ernaar juwelen van excellente kwaliteit te leveren.