Ref.: RB0139211G1P1 Navitimer 41 B01 Chronograph 18k Red gold
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast materiaal: 18 karaat rosé goud
Waterdichtheid: 30 meter

€ 19.200,-

Breitling’s iconische pilotenchronograaf – voor de reis. In 1952 ontwikkelde Willy Breitling een chronograaf dat aan de pols gedragen kon worden, met een ronde lineaal waarmee piloten in de lucht hun berekeningen konden maken. De AOPA (de Aircraft Owners and Pilots Association), is de grootste pilotenvereniging ter wereld. Zij benoemden het design van de Navitimer als hun officiële uurwerk. De “navigation timer”, ofwel Navitimer, was geboren. Tijdens de opkomende burgerluchtvaart werd de Navitimer gedragen door haast iedere piloot en luchtvaart liefhebber. Zelfs de astronaut Scott Carpenter droeg het horloge in 1962. En het bleef niet bij piloten. Beroemdheden als Miles Davis en Serge Gainsbourg droegen dit geliefde horloge, waarmee zij lieten zien dat het horloge naast functioneel ook zeer stijlvol is. Er zijn vele varianten op dit iconische horloge gemaakt, maar de nieuwste Navitimer collectie omvat de meest klassieke kenmerken, gecombineerd met moderne aanpassingen.

De Navitimer 41 B01 Chronograph 18k Red gold heeft een kast en vouwsluiting gemaakt van 18 karaat rosé goud. Een schitterende crème wijzerplaat en bruine kroko band maken dit horloge helemaal af. Dit horloge getuigd van stijl.

Klik hier om onze gehele Navitimer collectie te bekijken!


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  
“You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg! 

U bent van harte welkom om het horloge in onze winkel te komen passen.