Ref.: A233112A1A1X1 Top Time Deus
Caliber: Breitling 23
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 48 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 30 meter

€ 5.800,-

TOP TIME DEUS: SOLD

Ontworpen in samenwerking met het Australische lifestyle merk Deus Ex Machina. Deze tweede editie van het horloge doet het imago van Breitling’s onconventionele chronograaf uit de jaren zestig herleven.

Dit is de tweede samenwerking van Breitling en Deus Ex Machina. Dit model is de opvolger van de eerste (uitverkochte!) release in 2021. Van de nieuwe Top Time Deus zijn wereldwijd slechts 2000 stuks verkrijgbaar! De kleurcombinatie van hemelsblauw met wit is nieuw, terwijl de succesvolle details van het vorige horloge, ook bij dit model te zien zijn: De bliksemschicht-gevormde chronograaf wijzer, de paddenstoel-gevormde pushers, de racing theme kalfsleren band en natuurlijk de prachtige gravure van een Deus motor op het achterdeksel. Op ieder achterdeksel staat “One of 2000”.

George Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een easygoing horloge, robuust en stijlvol, net zoals de drager ervan. De modern-retro look past perfect bij de stijl van de boards en motoren van Deus.

De eerste Top Time werd in de jaren zestig geïntroduceerd. Breitling’s onconventionele Top Time chronograaf werd al snel een favoriet onder de café racer en sportauto liefhebbers. Zowel mannen als vrouwen voelden zich aangetrokken tot de grafische details. Vandaag de dag blijft de Breitling Top Time een horloge voor bikers, boarders en surfers. Met zijn 41 mm is het horloge geschikt voor haast iedere pols!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de rest van onze uitgebreide Breitling collectie? U bent van harte welkom in onze winkel om ze te passen en bekijken. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website.


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg!