Authentiek, gepassioneerd, precies – bij Laco staat men voor horloges van de hoogste kwaliteit. Bij Laco houden ze vast aan hun tradities. Tegelijkertijd kijkt men vooruit en worden innovaties gecreëerd die aansluiten bij de huidige spirit deze tijd. Laco staat niet stil, maar is, gedreven door de ambitie van oprichters Lacher & Co, continu in ontwikkeling. Opgericht in 1925, groeide het bedrijf op in de voorhoede va de horlogefabrieken van Pforzheim. Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden gingen de zaken tijdens de Tweede Wereldoorlog door: Als een van de vijf fabrikanten produceerde Laco betrouwbare horloges voor de piloten van de Duitse Luftwaffe.

De horloges vallen op door hun kwaliteit, betrouwbaarheid en stoere en toch stijlvolle design.

De pilotenhorloges zijn een uiting van Laco’s succesverhaal. Aan het begin van het nieuwe millennium werden ze opnieuw op de markt gebracht en ontwikkelden de horloges een uniek karakter door artistieke, mechanische horlogemechanismen met bijvoorbeeld Genevese strepen en blauwe schroeven. Talloze modellen volgden, die de uitstraling van vervlogen tijden aannamen, maar toch voldeden aan de moderne eisen.

Klik hier voor onze collectie.

Laco & QUAX: Een partnerschap dat niet beter kan werken

Net als Laco koestert Quax een ware passie: Historische luchtvaart. 
Met bijna 700 leden, de vereniging met de lange titel – Verein zur Förderung von historischem Fluggerät (Vereniging voor de Promotion of Historic Aircraft) – is de grootste in zijn soort in Duitsland en allesbehalve verouderd. De focus ligt hier op plezier – bij het vliegen met historische vliegtuigen, praten bij vergaderingen en tijdens reizen in de lucht.

Naast de luchtvaartgereedschappen van het vak en technische expertise, vereist het vliegen met echte vintage vliegtuigen vele uren werk en passie. Deze passie de drijfveer van Laco.

Ervaring, vertrouwen en betrouwbaarheid zijn in de luchtvaart essentieel.

Ook hierin draagt Laco een steentje bij. Met beproefde pilotenhorloges die al bijna een eeuw duidelijk en nauwkeurig de tijd weergeven, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.