Ref.: A32320101B1A1 Avenger Automatic GMT 44 Black
Caliber: Breitling 32
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 42 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 300 meter

€ 5.600,-

De Avenger, gemaakt voor straaljagerpiloten, ontworpen voor de zwaarste omstandigheden in de cockpit. Next-level functionaliteit, exceptionele weerstand en een stoer ontwerp: Je hebt geen ervaring in de luchtvaart nodig om van dit horloge te houden! De combinatie van prestatie en moderne, sophisticated luchtvaart design, de gebruikte materialen in de collectie – roestvrij staal in de reguliere modellen; keramiek en titanium in de Night Mission modellen – de kleuren van de wijzerplaat in militaire tinten maken dit tot een fantastische nieuwe collectie! Alle roestvrij stalen modellen komen met een leren military strap met vouwsluiting, of een roestvrij stalen band met micro-adjustable vouwsluiting. De keramische modellen hebben een leren military band met een titanium vouwsluiting. 

Power in action. De Breitling Avenger is een studie in superlatieven: Veiligheid en betrouwbaarheid; extreem robuust; maximale functionaliteit; ongelooflijke leesbaarheid; READY WHEN YOU ARE !!

HET AVIATION PIONEERS SQUAD

Met de Amerikaanse astronaut Scott Kelly, de Spaanse vrouwelijke straaljagerpiloot Rocío González Torres en wereldkampioen dronepiloot Luke Bannister, drie opmerkelijke mensen die verschillende luchtvaartdisciplines en generaties vertegenwoordigen. Samen staan ze voor een ongelooflijke, opwindende nieuwe tijd van luchtvaartavonturen.


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk, Waalwijk en Tilburg! U bent van harte welkom om de Avenger Automatic GMT 44 Black in onze winkel te komen passen.