Breitling, sinds 1884

Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuuste, betrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisie, stijl en karakter.

Wij hebben uit iedere Breitling collectie meerdere horloges in ons assortiment. Onze winkel heeft dus een zeer brede collectie Breitling horloges. Navitimer, Chronomat, Premier, Superocean, Superocean Heritage, Professional, AVI, Top Time en Avenger.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg!

Zie hier onze hele collectie.

COSC gecertificeerd

Ook zijn alle horloges COSC gecertificeerd. COSC staat voor Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het is een onafhankelijk keuringsinstituut in Zwitserland, dat ieder uurwerk controleert op nauwkeurigheid. Ieder uurwerk krijgt nadat het goedgekeurd is een eigen nummer.


Reparaties en onderhoud

Wij zijn gecertificeerd om reparaties en onderhoud uit te voeren voor Breitling. Bij Juwelier Ripassa beschikken wij als official watch dealer over een atelier waar wij over alle technologieën en kennis beschikken dat uw horloge nodig heeft.


Duurzaamheid

Breitling is een Squad on a Mission, en doet zijn uiterste best om de sociale en milieu impact van het bedrijf te optimaliseren. 

PRODUCT
Er wordt continu gekeken naar betere manieren om de positieve sociale en milieu impact van de producten te verbeteren. Hun leidende initiatieven omvatten: 100% Swiss Better Gold, werken aan 100% upcycled verpakkingsmateriaal en de leveranciers stimuleren om voor een duurzame transformatie te gaan.

PLANET
Meten, verzachten en neutraliseren van de milieu impact. Jaarlijks rapporteert Breitling aan het Carbon Disclosure Project (CDP), werken ze mee aan het Science Based Targets Initiative en proberen ze een deel van hun directe en indirecte uitstoot te compenseren. Het doel is om in 2025 vrij te zijn van plastic afval.

PEOPLE
Alle medewerkers worden actief betrokken bij het onderwerp duurzaamheid, om UN Sustainable Development Goals (SDGs) te behalen. Iedere medewerker krijgt jaarlijks betaald “nature leave” en zakelijke vrijwilligersdagen.

PROCESS
Breitling is transparant in hun rapportage over de vooruitgang in een jaarlijks duurzaamheidsmissie rapport. Daarmee zijn zij het eerste bedrijf in de branche dat afgestemd is op het World Economic Forum / International Business Council (WEF / IBC) Stakeholder Capitalism Metrics.

PROSPERITY
Breitling handelt naar geweten en verantwoordelijkheid en promoot zo de gedeelde waarde van hun eigen zaak en een bredere maatschappij door voor klanten relevante innovatie en verantwoordelijke bijdragen aan de gemeenschappen waarin zij werken.

Klik hier voor meer informatie over de goede doelen en duurzame projecten van Breitling.

Breitling