Ref.: X82310A51B1S1 Endurance Pro Orange
Caliber: Breitling 82
Uurwerk: Thermocompensated SuperQuartz

Kast materiaal: Breitlight®
Waterdichtheid: 100 meter

€ 3.450,-

De Breitling Endurance Pro is het ultieme athleisure horloge. De 44 mm Breitlight® kast, is zeer licht waardoor het horloge comfortabel is om te dragen tijdens de meest intensieve work out. Perfect voor mannen en vrouwen met een sportieve lifestyle, maar door zijn modieuze look ook geschikt voor de meer casual sportliefhebber.

Het thermo-gecompenseerde SuperQuartz™ uurwerk is tien keer nauwkeuriger dan het gebruikelijke kwarts. Dat zorgt voor ongeëvenaarde precisie. U bent van harte welkom om de Endurance Pro Orange in onze ruime winkel in Vught te bekijken, of bekijk de collectie alvast online op onze website!

De Endurance Pro: Leef, speel, herhaal!


De Endurance Pro is ontworpen als lichtgewicht horloge voor atleten en voor dagelijks gebruik. Het horloge is een perfecte blend van precisie en innovatieve technologie, en een kleurrijk maar toch stoer design. Dit is het ultieme athleisure horloge! De super lichte Breitlight® kast is een robuust materiaal dat 3,3 keer lichter is dan titanium e 5,8 keer lichter dan roestvrij staal. Hij is non-magnetisch en hypoallergeen. Daarnaast is Breitlight® zeer goed bestand tegen krassen een corrosie. De Endurance Pro komt met een rubberen band, maar kan ook gecombineerd worden met een kleurrijke Outerknown ECONYL® yarn single-piece band. 

Het Breitling Caliber 82, COSC-gecertificeerd SuperQuartz™, staat garant voor exceptionele precisie!