Ref.: AB0121211G1P1 Navitimer 43 Chronograph
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 30 meter

€ 8.400,-

Een all-time favoriet onder piloten en luchtvaart liefhebbers! Al sinds 1952! De Navitimer B01 Chronograph combineert hoogwaardige, technische kwaliteit met een zeer origineel design. Met het manufactuurwinkels Breitling Caliber 01, een toonbeeld van betrouwbaarheid, valt dit legendarische horloge op door zijn stalen kast, zwarte subdials en rode secondeteller.

Al 70 jaar lang is Breitling’s originele pilotenhorloge geliefd bij zowel vliegeniers als stijl liefhebbers. Gedragen door een astronaut en de grootste sterren op deze aarde, is het Breitling’s meest iconische horloge.

Klik hier om onze gehele Navitimer collectie te bekijken!


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  
“You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter. De Navitimer 43 Chronograph is een horloge dat getuigd van onberispelijke stijl en smaak.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg! 

U bent van harte welkom om het horloge in onze winkel te komen passen.