Ref.: A17395F41G1P2 Navitimer Automatic 35
Kaliber: Breitling 17
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 38 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 30 meter

€ 5.050,-

Verfijnd en elegant, de Navitimer 35 Automatic combineert de historische uitstraling van een iconisch horloge met de verfijning van een hedendaags uurwerk. De Navitimer 35 mm in staal heeft een parel lunette en een cream wijzerplaat met rosé gouden indexen. De Burgundy alligator band maakt dit horloge helemaal af. 

Een all-time favoriet onder piloten en luchtvaart liefhebbers! Al sinds 1952! De Navitimer combineert hoogwaardige, technische kwaliteit met een zeer origineel design. 

Al 70 jaar lang is Breitling’s originele pilotenhorloge geliefd bij zowel vliegeniers als stijl liefhebbers. Gedragen door een astronaut en de grootste sterren op deze aarde, is het Breitling’s meest iconische horloge.

Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  
“You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg! 

U bent van harte welkom om het horloge in onze winkel te komen passen.