Ref.: U17329f41G1U1 Navitimer Automatic 41
Caliber: Breitling 17
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 38 uur

Kast materiaal: RVS en 18K rosé goud
Waterdichtheid: 30 meter

€ 9.700,-

De NIEUWE Breitling Navitimer collectie is NU verkrijgbaar bij Juwelier Ripassa!

Al meer dan 70 jaar lang is Breitling’s originele pilotenhorloge geliefd bij zowel vliegeniers als stijl liefhebbers. Gedragen door een astronaut en de grootste sterren op deze aarde, is het Breitling’s meest iconische horloge. Vandaag de dag brengt Breitling een ode uit aan deze legende met de introductie van een nieuwe Navitimer. De nieuwe Navitimer heeft klassieke kenmerken gecombineerd met de moderne verfijning.

De Navitimer is een van de meest herkenbare horloges ooit gemaakt. Wat ooit begon als een tool voor piloten is uitgegroeid tot een horloge met diepe betekenis voor horlogeliefhebbers.

Klik hier om onze gehele Navitimer collectie te bekijken!


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg! 

U bent van harte welkom in onze winkel om de Navitimer 43 B01 Chronograph te komen bekijken!