Ref.: A13315351B1A1 Premier Chronograph 42 black
Caliber: Breitling 13
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 48 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 100 meter

€ 6.750,-

De eerste Premier is ontworpen door Willy Breitling in de jaren ’40. Dit was het eerste Breitling horloge dat puur gericht was op stijl. Met elegante en modern-retro details is de Premier Chronograph 42 black de reïnterpretatie van de oorspronkelijke Premier. Hij doet niet onder voor zijn voorganger’s reputatie: Het horloge van onberispelijke smaak.

Wij hebben een prachtige Breitling Premier collectie. U bent van harte welkom om de collectie in onze winkel in Vught te bekijken, maar u kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website.


Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestatiesvan hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij hebben uit iedere Breitling collectie meerdere horloges in ons assortiment. Onze winkel heeft dus een zeer brede collectie Breitling horloges. Navitimer, Chronomat, Premier, Superocean, Superocean Heritage, Professional, AVI, Top Time en Avenger.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg! 

COSC gecertificeerd
Ook zijn alle horloges COSC gecertificeerd. COSC staat voor Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het is een onafhankelijk keuringsinstituut in Zwitserland, dat ieder uurwerk controleert op nauwkeurigheid. Ieder uurwerk krijgt nadat het goedgekeurd is een eigen nummer.