Ref.: A13375101B1A1 Super Avenger 48 Chronograph
Caliber: Breitling 13
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 48 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 300 meter

€ 6.150,-

Super Avenger 48 Chronograph

Power in action. De Breitling Avenger is een studie in superlatieven: Veiligheid en betrouwbaarheid; extreem robuust; maximale functionaliteit; ongelooflijke leesbaarheid; READY WHEN YOU ARE !!

Het ontwerp van de Avenger is geïnspireerd door de pioniers-luchtvaarterfenis van Breitling, een horloge voor eigentijdse luchtvaartavonturiers. De naam van het horloge zegt het al: Hij is stoer en robuust. Zoals een echte actietool kan het horloge worden ingesteld met handschoenen aan. Dit kan dankzij de ruwe lunette en het speciale grippatroon op de kroon en drukknoppen. De Avenger-collectie werd in 2019 opnieuw ontworpen en gelanceerd met het Aviation Pioneers Squad. In 2022 besloot Breitling om ons in-house manufactuur-kaliber Breiting 01 in deze geweldige collectie te integreren, waardoor de toegevoegde waarde van een reeds goedlopende chronograaf werd verhoogd. 

HET AVIATION PIONEERS SQUAD

Met de Amerikaanse astronaut Scott Kelly, de Spaanse vrouwelijke straaljagerpiloot Rocío González Torres en wereldkampioen dronepiloot Luke Bannister, drie opmerkelijke mensen die verschillende luchtvaartdisciplines en generaties vertegenwoordigen. Samen staan ze voor een ongelooflijke, opwindende nieuwe tijd van luchtvaartavonturen.


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk, Waalwijk en Tilburg! U bent van harte welkom om de Super Avenger 48 Chronograph in onze winkel te komen passen.