Ref.: AB01761A1K1X1 Top Time Chevrolet Corvette
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast: 41 mm, RVS
Waterdichtheid: 100 meter

€ 7.800,-

SOLD!

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto, het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

Deze traditie zet zich voort in Breitling’s samenwerking met enkele van de coolste namen uit de motor- en autowereld voor het ontwikkelen van de nieuwe Top Time ontwerpen. De tweede generatie Chevrolet Corvette, van de jaren 1963 tot 1967, is een van de meest gewilde versies van de Amerikaanse legende. De “Sting Ray”, zoals hij genoemd werd, was geïnspireerd op een race-model prototype uit 1959. Zestig jaar lang sprak deze auto tot de verbeelding van autoliefhebbers over de hele wereld.

De Top Time B01 Chevrolet Corvette heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials die het gevoel geven van vintage dashboard meters.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Dit model wordt verwacht. Neem contact met ons op voor de verwachte levertijd.

Bekijk onze volledige Breitling collectie online of in de winkel!