Ref.: AB01766A1A1X1 Top Time Ford Thunderbird
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast: 41 mm, RVS
Waterdichtheid: 100 meter

€ 7.800,-

DIT MODEL WORDT VERWACHT

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto, het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

Deze traditie zet zich voort in Breitling’s samenwerking met enkele van de coolste namen uit de motor- en autowereld voor het ontwikkelen van de nieuwe Top Time ontwerpen. De Ford Thunderbird werd voor het eerst tentoongesteld op de autoshow in Detroit. Hij werd gepresenteerd als een fun-to-drive cabriolet, met een luxueus design, solide bouw en dramatische, uitstekende staartvin en achterlichten.

De Top Time B01 Ford Thunderbird heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials die het gevoel geven van vintage dashboard meters.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Bekijk onze volledige Breitling collectie online of in onze winkel.