Ref.: A23311121C1X1 Top Time TRIUMPH
Caliber: Breitling 23
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 48 uur

Kast materiaal: RVS
Waterdichtheid: 30 meter

€ 5.950,-

Top Time TRIUMPH: SOLD

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De jaren zestig waren de hoogtijdagen voor autoracen, en er was een hele subcultuur ontstaan rondom “café racers; stijlvolle motoren die gebruikt werden om hun berijders van het ene hippe café naar het andere hippe café te vervoeren.

Willy Breitling wilde deze stijl vangen in een compleet nieuwe vormgeving van het horloge. Het resultaat was de Top Time, een onconventionele chronograaf, speciaal ontworpen voor de jonge en actieve professionals. Al snel werd dit hét horloge voor de sportieve, hippe mannen en vrouwen.

Vandaag de dag is de 1960 caféracer sfeer terug in een spectaculaire nieuwe Top Time dankzij de samenwerking van Breitling en het Britse motormerk Triumph. Het merk gebruikt het oude vakmanschap en modern design om hun hedendaagse, klassieke motoren te ontwerpen. 

Zij combineren traditie met technologie, en dat is precies wat Breitling ook doet. Voor hun eerste samenwerking, maakt Breitling een Top Time Triumph horloge met een prachtig, geborsteld vlinderdas motief (door Top Time liefhebbers de “Zorro dial” genoemd) op de wijzerplaat. Intussen lanceert Triumph 270 motoren, de Speed Twin Breitling Limited Edition.

De ster van het horloge is de ice-blue wijzerplaat. Deze unieke kleur komt van de blauwe Triumph Thunderbird 6T uit 1951, en de zeldzame Top Time Ref. 815 uit de jaren zeventig.

Bent u nieuwsgierig naar de rest van onze uitgebreide Breitling collectie? Neem gerust een kijkje op onze website, of breng gezellig een bezoekje aan onze ruime winkel in Vught!


Breitling is een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestaties van hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg!