Ref.: AB0145371L1A1 Premier B01
Caliber: Breitling 01
Uurwerk: Automaat
Gangreserve: 70 uur

Kast: 42 mm, RVS
Waterdichtheid: 100 meter

€ 8.950,-

In de vroege jaren 40 droomde Willy Breitling al van de tijd na de oorlog, wanneer het nuttige gebruikt kon worden voor oneindig optimisme. Hij begon met het ontwerpen van een chronograaf die functioneel, maar ook onwaarschijnlijk elegant en tijdloos zou zijn. In zijn woorden, “de onmiskenbare stempel van onberispelijke smaak”. Hij noemde deze nieuwe lijn de “Premier”.

In het ontwerp van de moderne Premier heeft Breitling de kenmerkende vintage details van de Premier behouden, inclusief de bezel, wijzerplaat, gestroomlijnde en rechthoekige pushers en de Arabische cijfers. De Premier B01 Chronograph 42 is verkrijgbaar in een range van verschillende kleuren wijzerplaat en kast-materialen (RVS en 18 karaat rosé goud). Hij is verkrijgbaar met een klassieke lederen alligatorband, of een slanke 7-rijen metalen band. De Premier voldoet met zijn exceptionele, COSC gecertificeerde Breitling Manufactuur Caliber 01, automatische uurwerk, aan Willy Breitling’s hoge technische standaarden (geen compromissen!). Dit uurwerk is ontworpen voor maximale precisie, afleesbaarheid en functionaliteit.

De Breitling Premier B01 AB0145371L1A1 heeft een schitterende, groene wijzerplaat en is voorzien van een pilot band met afwisselend matte en gepolijste schakels.

Bekijk onze volledige Breitling collectie online of in onze winkel!