BREITLING Endurance Pro 38 en 44

Na het succes van de Endurance Pro 44, komt Breitling nu met een nieuwe collectie vol sprankelende kleuren! Dit keer in twee maten; 38 mm en 44 mm. Daardoor is deze collectie geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Ontworpen als chronograaf voor atleten, maar ook als casual, dagelijks sporthorloge. De Endurance Pro past perfect bij de athleisure lifestyle! Voor hen met een sportieve lifestyle en professionele mindset.

De Endurance Pro is klaar voor iedere uitdaging; Een intensieve workout en als fashion statement om die ene outfit helemaal af te maken! Perfect voor dagelijks gebruik. De Endurance Pro heeft een ultra lichte Breitlight® kast en gesp. Dit robuuste materiaal is 3,3 keer lichter dan titanium en 5,8 keer lichter dan roestvrij staal! Non-magnetic, thermostabiel en hypoallergeen; Breitlight® is zeer goed bestand tegen krassen, tractie en corrosie. Daarnaast voelt het materiaal warmer aan dan metaal en heeft het een lichte textuur. Het materiaal is exclusief voor Breitling 100% Swiss-made!

In 44 mm of 38 mm, de Endurance Pro is verkrijgbaar in diverse kleuren, met een rubberen band en gesp gemaakt van Breitlight®. Het 44 mm model is uitgerust met een Breitling 82 Caliber, het 38 mm model met een Breitling 83 Caliber. Beide zijn een COSC-gecertificeerd SuperQuartz chronograaf en staan garant voor exceptionele precisie.

Bent u op zoek naar een horloge dat zowel stijlvol als comfortabel en sportief is? Dan is de Endurance Pro uw horloge! Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website, of breng een bezoek aan onze ruime winkel om hem in het echt te bewonderen.