Chronomat GMT Stainless steel & Platinum

De Breitling Chronomat GMT 40 Stainless steel & Platinum is Breitling’s eerbetoon aan reizen. Niet alleen vanwege de dual time zone display, maar ook vanwege de easygoing esthetiek. De subtiele, ice blue wijzerplaat, gecombineerd met de stalen kast en platinum bezel, past bij iedere kledingstijl! Het Breitling Caliber 32 is de aandrijving van de GMT functie. De 24-uurs schaal laat de drager van het horloge in één oogopslag zien hoe laat het is in een tweede tijdzone. Het is een veelzijdig horloge dat met zijn 40 mm kast geschikt is voor zowel heren als dames. De Chronomat vormt de brug tussen Breitling’s Lucht, Land en Zee segmenten en heeft een indrukwekkende waterdichtheid tot 200 meter.

De Chronomat staat bekend als “a watch for every pursuit”. Deze missie is, met de praktische 40 mm kast en ingetogen stijl, nu duidelijker dan ooit! Robuust en sportief voor de meer casual look, en toch elegant genoeg voor een black tie dresscode. Dit is het ultieme reishorloge!

Kom snel kijken en passen in onze mooie, ruime winkel in het hartje van Vught! Wij hebben een zeer grote collectie nieuwe Breitling horloges! Hier kunt u de prachtige Chronomat GMT Stainless steel & Platinum in het echt bewonderen en passen!

Official Breitling dealer regio Den Bosch, Vught, Waalwijk, Tilburg. Vlakbij de A2!