BREITLING TOP TIME DEUS

De Top Time Deus is een samenwerking van Breitling en Deus Ex Machina. De succesvolle details van de vorige Top Time Deus horloges zijn ook bij dit model te zien: De bliksemschicht-gevormde chronograaf wijzer, de paddenstoel-gevormde pushers, de racing theme kalfsleren band en natuurlijk de prachtige gravure van een Deus motor op het achterdeksel.

George Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een easygoing horloge, robuust en stijlvol, net zoals de drager ervan. De modern-retro look past perfect bij de stijl van de boards en motoren van Deus.

Dit horloge heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Wilt u dit fantastische horloge in het echt zien? U bent van harte welkom in onze winkel in Vught. Of neem alvast een kijkje op onze website.

 


Onze stijlvolle winkel ademt een unieke sfeer uit en u voelt zich meteen thuis. Onze professionals staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit en service hebben wij hoog in het vaandel staan. De mooiste juwelen en de beste horloges die perfect passen. Wij nemen graag de tijd voor u, ook na de verkoop. Het is belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk plezier heeft van een gemaakte aankoop. Daarom staan wij altijd klaar om uw sieraad of horloge terug te brengen naar de sprankelende en originele staat.

Door onze gunstige ligging nabij de A2 zijn wij goed bereikbaar, en u kunt bij ons voor de deur parkeren.