BREITLING TOP TIME DEUS

NU VERKRIJGBAAR BIJ JUWELIER RIPASSA!! De Breitling Top Time Deus!

 

De Top Time Deus is een samenwerking van Breitling en Deus Ex Machina. De succesvolle details van de vorige Top Time Deus horloges zijn ook bij dit model te zien: De bliksemschicht-gevormde chronograaf wijzer, de paddenstoel-gevormde pushers, de racing theme kalfsleren band en natuurlijk de prachtige gravure van een Deus motor op het achterdeksel.

George Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een easygoing horloge, robuust en stijlvol, net zoals de drager ervan. De modern-retro look past perfect bij de stijl van de boards en motoren van Deus.

De Top Time B01 Deus heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

 

Wilt u dit fantastische horloge in het echt zien? U bent van harte welkom in onze winkel in Vught. Of neem alvast een kijkje op onze website.