BRON RIVE GAUCHE

De nieuwste collectie van Bron is uit! Bron Rive Gauche; geïnspireerd door de stad van de liefde. Effortless style, dat je ne sais quoi dat Françaises hebben. De nieuwe collectie van Bron is elegant koel en tegelijkertijd speels. Dompel jezelf onder in een seizoen vol Parijse flair! Voeg dat vleugje je ne sais quoi toe aan je outfit met paarsblauwe tinten van parel en spinel, prachtig gemengd met de warme tonen van rhodoliet en Madeira-citrien. Onweerstaanbaar chic en direct draagbaar!

Daarnaast brengt Bron dit seizoen een super stijlvol juweel terug in de sieradencollectie: De broche! Uit de families Sushi, Confetti en Toujours Ajour, maar ook een nieuw familielid: Poppy! Een speelse broche in de vorm van een bloem. Dit ontwerp sluit naadloos aan bij de Bron families en is daarmee een prachtige toevoeging aan de Rive Gauche collectie.

 

Bron Dutch Jewelry: High quality 18 karaat goud in combinatie met subtiele kleuren, maar ook knallende eye catchers. Perfect uitgebalanceerde combinaties. 

“Fine Dutch Jewelry”

De Bron sieraden vallen op. Ze zijn perfect voor een stijlvolle avond uit of gewoon een doordeweekse dag. 

Te onderscheiden vanwege het royale goudgebruik en de unieke kleurstenen. Bron is vrouwelijk, speels en voor alle leeftijden. 

In onze ruime winkel in het hart van Vught hebben wij een zeer uitgebreide collectie Bron sieraden.