BRON Lighthouse collectie

Het prachtige, Nederlandse merk Bron Dutch Jewelry komt met een nieuwe collectie vol lichte, zachte en vrolijke kleuren: BRON Lighthouse collectie! Het voorjaar is in volle gang en de zomer komt eraan! De Lighthouse collectie geeft een flinke dosis licht en optimisme. Met de tinten van lila en Ceylon saffier, citrien, ioliet, amethist, aquamarijn, maansteen en Tahiti parels zit deze collectie vol levensvreugde en lichtvoetigheid!

“Lighthouse” is een metafoor voor optimisme en kracht. Dat is precies wat deze collectie met haar sprankelende pasteltinten uitstraalt!

In de fall-winter collectie werd het nieuwste lid van de Bron familie gepresenteerd: Poppy! Deze vrolijke bloem is een echte hartendief. In de najaarscollectie werd ze geïntroduceerd als broche, in de spring-summer collectie is de familie uitgebreid met de lieflijke ringen, vier blaadjes en vijf blaadjes, en oorstekers!

U bent van harte welkom om de Bron Lighthouse collectie bij ons in de winkel te bekijken.


Iedere edelsteen is ‘hand-picked’

Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid, aantrekkingskracht en het leven van kleur, vorm en slijptechniek zijn onweerstaanbaar.

Iedere edelsteen bij Bron is met de hand gekozen: Uit het wereldwijde aanbod selecteren de specialisten van Bron de mooiste edelstenen! Zij beoordelen de stenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen, maar ook kleine imperfecties zijn van belang. Kleine imperfecties geven een edelsteen haar charme en een eigen identiteit .