BREITLING TOP TIME DEUS!

NU bij Juwelier Ripassa: De zeer gewilde BREITLING TOP TIME DEUS LIMITED EDITION !! 

Ontworpen in samenwerking met het Australische lifestyle merk Deus Ex Machina. Deze tweede editie van het horloge doet het imago van Breitling’s onconventionele chronograaf uit de jaren zestig herleven.

Dit is de tweede samenwerking van Breitling en Deus Ex Machina. Dit model is de opvolger van de eerste (uitverkochte!) release in 2021. Van de nieuwe Top Time Deus zijn wereldwijd slechts 2000 stuks verkrijgbaar! De kleurcombinatie van hemelsblauw met wit is nieuw, terwijl de succesvolle details van het vorige horloge, ook bij dit model te zien zijn: De bliksemschicht-gevormde chronograaf wijzer, de paddenstoel-gevormde pushers, de racing theme kalfsleren band en natuurlijk de prachtige gravure van een Deus motor op het achterdeksel. Op ieder achterdeksel staat “One of 2000”.

George Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een easygoing horloge, robuust en stijlvol, net zoals de drager ervan. De modern-retro look past perfect bij de stijl van de boards en motoren van Deus.

De eerste Top Time werd in de jaren zestig geïntroduceerd. Breitling’s onconventionele Top Time chronograaf werd al snel een favoriet onder de café racer en sportauto liefhebbers. Zowel mannen als vrouwen voelden zich aangetrokken tot de grafische details. Vandaag de dag blijft de Breitling Top Time een horloge voor bikers, boarders en surfers. Met zijn 41 mm is het horloge geschikt voor haast iedere pols!

Benieuwd naar de Top Time Deus? U bent van harte welkom in onze winkel, of neem hier een kijkje.

NU IN STOCK !!