LACO EDITION 97 !!

Vanaf deze week bij Juwelier Ripassa: De Bronzen Laco Edition 97 !! Deze prachtige limited edition heeft een bronzen kast. Na verloop van tijd ontwikkelt het brons een natuurlijk patina. Dit geeft het horloge een unieke uitstraling. Ieder bronzen horloge wordt na verloop van tijd een “one of a kind”! Ook het vintage leer dat gebruikt wordt voor deze horloges is voor ieder horloge uniek.

De Laco Edition 97 doet zijn nam eer aan: Er zijn slechts 97 stuks van gemaakt! Het is de derde Special Edition van MISSION 2025, op weg naar Laco’s 100 jarig jubileum!

Samen met de Editions 95 en 96 van de afgelopen twee jaar, en de 98 en 99 die nog verwacht worden, illustreert dit horloge de geschiedenis van Laco’s traditionele horlogemakerij en past perfect in de echte Laco liefhebbers Collectors Box in 2025.

U bent van harte welkom om in onze winkel het horloge te komen bekijken. Nieuwsgierig geworden? Neem hier alvast een kijkje! 


Authentiek, gepassioneerd, precies – bij Laco staat men voor horloges van de hoogste kwaliteit. Bij Laco houden ze vast aan hun tradities. Tegelijkertijd kijkt men vooruit en worden innovaties gecreëerd die aansluiten bij de huidige spirit deze tijd. Laco staat niet stil, maar is, gedreven door de ambitie van oprichters Lacher & Co, continu in ontwikkeling. Opgericht in 1925, groeide het bedrijf op in de voorhoede va de horlogefabrieken van Pforzheim. Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden gingen de zaken tijdens de Tweede Wereldoorlog door: Als een van de vijf fabrikanten produceerde Laco betrouwbare horloges voor de piloten van de Duitse Luftwaffe.

De horloges vallen op door hun kwaliteit, betrouwbaarheid en stoere en toch stijlvolle design.

De pilotenhorloges zijn een uiting van Laco’s succesverhaal. Aan het begin van het nieuwe millennium werden ze opnieuw op de markt gebracht en ontwikkelden de horloges een uniek karakter door artistieke, mechanische horlogemechanismen met bijvoorbeeld Genevese strepen en blauwe schroeven. Talloze modellen volgden, die de uitstraling van vervlogen tijden aannamen, maar toch voldeden aan de moderne eisen.

LACO EDITION 97 !!