NIEUW: LACO, TIME FOR LEGENDS!

Geplaatst in: Uncategorized

Nieuw bij Juwelier Ripassa: Laco Piloten horloges!

Authentiek, gepassioneerd, precies – bij Laco staat men voor horloges van de hoogste kwaliteit. Bij Laco houden ze vast aan hun tradities. Tegelijkertijd kijkt men vooruit en worden innovaties gecreëerd die aansluiten bij de huidige spirit deze tijd. Laco staat niet stil, maar is, gedreven door de ambitie van oprichters Lacher & Co, continu in ontwikkeling. Opgericht in 1925, groeide het bedrijf op in de voorhoede va de horlogefabrieken van Pforzheim. Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden gingen de zaken tijdens de Tweede Wereldoorlog door: Als een van de vijf fabrikanten produceerde Laco betrouwbare horloges voor de piloten van de Duitse Luftwaffe.

De horloges vallen op door hun kwaliteit, betrouwbaarheid en stoere en toch stijlvolle design.

De pilotenhorloges zijn een uiting van Laco’s succesverhaal. Aan het begin van het nieuwe millennium werden ze opnieuw op de markt gebracht en ontwikkelden de horloges een uniek karakter door artistieke, mechanische horlogemechanismen met bijvoorbeeld Genevese strepen en blauwe schroeven. Talloze modellen volgden, die de uitstraling van vervlogen tijden aannamen, maar toch voldeden aan de moderne eisen.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom in onze winkel om de uitgebreide collectie te komen bekijken! Of neem hier alvast een kijkje op onze website.