BREITLING TOP TIME TRIUMPH!

De Breitling Top Time Triumph is nu verkrijgbaar bij Juwelier Ripassa!

De jaren zestig waren de hoogtijdagen voor autoracen, en er was een hele subcultuur ontstaan rondom “café racers; stijlvolle motoren die gebruikt werden om hun berijders van het ene hippe café naar het andere hippe café te vervoeren.

Willy Breitling wilde deze stijl vangen in een compleet nieuwe vormgeving van het horloge. Het resultaat was de Top Time, een onconventionele chronograaf, speciaal ontworpen voor de jonge en actieve professionals. Al snel werd dit hét horloge voor de sportieve, hippe mannen en vrouwen.

Vandaag de dag is de 1960 caféracer sfeer terug in een spectaculaire nieuwe Top Time dankzij de samenwerking van Breitling en het Britse motormerk Triumph. Het merk gebruikt het oude vakmanschap en modern design om hun hedendaagse, klassieke motoren te ontwerpen.

Zij combineren traditie met technologie, en dat is precies wat Breitling ook doet. Voor hun eerste samenwerking, maakt Breitling een Top Time Triumph horloge met een prachtig, geborsteld vlinderdas motief (door Top Time liefhebbers de “Zorro dial” genoemd) op de wijzerplaat. Intussen lanceert Triumph 270 motoren, de Speed Twin Breitling Limited Edition.

De ster van het horloge is de ice-blue wijzerplaat. Deze unieke kleur komt van de blauwe Triumph Thunderbird 6T uit 1951, en de zeldzame Top Time Ref. 815 uit de jaren zeventig.

Dit fantastische, 41 mm model is nu verkrijgbaar bij Juwelier Ripassa !!

Breitling Top Time Triumph

Breitling, sinds 1884

Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestatiesvan hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij hebben uit iedere Breitling collectie meerdere horloges in ons assortiment. Onze winkel heeft dus een zeer brede collectie Breitling horloges. Navitimer, Chronomat, Premier, Superocean, Superocean Heritage, Professional, AVI en Avenger.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg! 

Zie hier onze hele collectie.