BRON Daybreak en Single Espresso!

Nieuw in onze prachtige BRON collectie! De nieuwe Bron Daybreak én Single Espresso collecties! De Daybreak collectie van Bron staat in het teken van vroeg uit de veren en levenslust. De zachte tinten van rookkwarts en maansteen doen denken aan de laatste flarden van een zwoele zomernacht. Intussen komen de goud-geel-roze stralen van de ochtendzon terug in prachtige roze toermalijn en gele citrien. De gouden, stralende rutielkwarts beloofd een zonovergoten dag. Carpe diem!

Met de Single Espresso collectie kun je met verschillende piercings in één oor eindeloos mixen en matchen. Gebruik de kleurrijke 30

Single oorringen, aanhangers en oorknopjes. Afhankelijk van je stemming kun je een enkele, doppio of driedubbele Espresso bestellen.

U bent van harte welkom om deze prachtige Bron Daybreak en Single Espresso collectie in de winkel te komen bekijken, of neem alvast een kijkje op onze website.


Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid, aantrekkingskracht en het leven van kleur, vorm en slijptechniek, ze zijn onweerstaanbaar.

Iedere edelsteen bij Bron is met de hand gekozen: Uit het wereldwijde aanbod selecteren de specialisten van Bron de mooiste edelstenen! Zij beoordelen de stenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen, maar ook kleine imperfecties zijn van belang. Kleine imperfecties geven een edelsteen haar charme en een eigen identiteit. Dat is wat iedere steen, ieder juweel, haar eigen karakter geeft. Waarmee de drager zich identificeert.

In het atelier in Schoonhoven ontwerpt Bron haar collectie, maar verzorgen ze ook het grootste deel van de productie. Daardoor is Bron flexibel en kan snel ingespeeld worden op de wensen van de klanten.

Het Nederlandse ambacht wordt in stand gehouden door een mix van ervaren vaklieden en een nieuwe generatie goudsmeden en edelsteenzetters. Het atelier is net fors uitgebreid en toekomstbestendig gemaakt met nieuwe, duurzame technologie. 

Bron is een prachtig Nederlands merk. De sieraden worden door vakmensen met de hand in Schoonhoven gemaakt. Wij zijn er trots op dit schitterende merk te mogen verkopen!