Grootste Bron dealer regio ‘s-Hertogenbosch

Wij zijn de grootste Bron dealer regio ’s-Hertogenbosch!

In onze ruime winkel in Vught hebben wij een zeer brede collectie van Bron juwelen op voorraad. Een prachtige variëteit van de Bron families Joy, Catch, Sushi, Confetti, Stardust, Mira Mira, Toujours Ajour, Stax, Solar, Sprite, Lux, Classico, Reflex en Phlox. Allemaal met prachtige, zorgvuldig geselecteerde kleurstenen zoals Toermalijn en London blue topaas, maar ook met schitterende diamanten. Voor iedere stijl hebben wij een passend sieraad.

Het merk Bron is meer dan 100 jaar geleden opgericht door grootvader Bron. In het kantoorpand in Schoonhoven staat nog steeds zijn oude juwelen-reiskoffer. In 2001 startte Heleen haar eigen collectie onder haar eigen achternaam en verving daarmee de groothandel in buitenlandse juwelen. Zo was het merk Bron geboren! Tien jaar later is Hans aan boord gestapt als mede-eigenaar.

Bron is een prachtig Nederlands merk. De sieraden worden door vakmensen met de hand in Schoonhoven gemaakt en wij zijn er trots op dit schitterende merk te mogen verkopen!
Wij zijn de grootste Bron dealer regio ’s-Hertogenbosch, Vught, Tilburg en Oisterwijk!

Klik hier voor een greep uit onze Bron collectie.


Het merk Bron is meer dan 100 jaar geleden opgericht door grootvader Bron. In het kantoorpand in Schoonhoven staat op zolder nog steeds zijn oude juwelen-reiskoffer. In 2001 startte Heleen haar eigen collectie onder haar eigen achternaam en verving daarmee de groothandel in buitenlandse juwelen. En zo was het merk Bron Dutch Jewelry geboren! 
Tien jaar later is Hans aan boord gestapt als mede-eigenaar.

Iedere edelsteen is ‘hand-picked’

Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid, aantrekkingskracht en het leven van kleur, vorm en slijptechniek zijn onweerstaanbaar.

Iedere edelsteen bij Bron is met de hand gekozen: Uit het wereldwijde aanbod selecteren de specialisten van Bron de mooiste edelstenen! Zij beoordelen de stenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen, maar ook kleine imperfecties zijn van belang. Kleine imperfecties geven een edelsteen haar charme en een eigen identiteit 

Een eigen atelier

In het atelier in Schoonhoven ontwerpt Bron haar collectie, maar verzorgen ze ook het grootste deel van de productie. Daardoor is Bron flexibel en kan snel ingespeeld worden op de wensen van de klanten.

Het Nederlandse ambacht wordt in stand gehouden door een mix van ervaren vaklieden en een nieuwe generatie goudsmeden en edelsteenzetters. Het atelier is net fors uitgebreid en toekomstbestendig gemaakt met nieuwe, duurzame technologie. 

Bron is een prachtig Nederlands merk. De sieraden worden door vakmensen met de hand in Schoonhoven gemaakt. Wij zijn er trots op dit schitterende merk te mogen verkopen!