Aerowatch!

Vanaf deze week verkopen wij het Zwitserse merk Aerowatch! Aerowatch is een Zwitsers familiebedrijf dat al sinds 1910 horloges van hoge kwaliteit vervaardigd. Kom snel een kijkje nemen in onze winkel, of bekijk een deel van de collectie op onze website!

Aerowatch is een Zwitsers familiebedrijf dat al sinds 1910 horloges van hoge kwaliteit vervaardigd. Door voor een Engelse naam te kiezen, richtte Aerowatch zich direct op de internationale markt, met een knipoog naar de luchtvaart. De firma is gevestigd in Saignelégier, het hart van de Zwitserse Jura regio. Daar heeft Aerowatch een modern atelier waar een grote verscheidenheid aan mechanische en quartz uurwerken gemaakt worden. Door deze fijne uurwerken voor iedereen bereikbaar te maken, tegen zeer competitieve prijzen, onderscheiden zij zich van vele andere merken. Voor Aerowatch zijn de details een integraal onderdeel van het maken en ontwerpen van tijdloze horloges die een individuele stijl benadrukken. 

Voor Aerowatch zijn details een integraal onderdeel van het proces in de ontwikkeling van hun moderne horloges. De collectie bestaat uit een grote variëteit van verschillende stijlen. Aerowatch ontwerpt horloges die zowel tijdloos zijn, als naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Zo zijn er Skeletonised horloges, maar ook horloges waarop de maanstand af te lezen is, pilotenhorloges, stijlvolle dames- en herenhorloges.

Het familiebedrijf bestaat al meer dan een eeuw. Al die tijd zijn hun normen, waarden en onafhankelijkheid bepalend geweest voor hun filosofie en de vrijheid in het creatieproces. Ze zijn vastberaden om de traditie en het vakmanschap van het maken van kwaliteitshorloges voort te zetten. Daar zit hun passie.

Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door de Bolzli broers en zus: 
Jean-Sébastien is de Director of Sales & Marketing, Fred-Eric de Master Watch-Constructor en Adeline is de Administrative Manager.

U kunt een kijkje nemen op onze website, maar bent ook van harte welkom om in onze winkel de uitgebreide collectie te komen passen!


Aerowatch!