Grootste Ebel dealer Benelux!

Wij zijn de grootste Ebel dealer Benelux! Wat betekent dat we het grootste assortiment en hoeveelheid Ebel horloges hebben en de meest recente modellen van dit elegante Zwitserse luxe horlogemerk. Bekijk hier onze collectie!

Ebel bestaat al sinds 1911 en is een samenwerking tussen twee geliefden! Dit verklaart de sterke mannelijke en elegante vrouwelijke kenmerken in alle horlogeontwerpen van Ebel. Interessant weetje: EBEL is een afkorting voor het volgende; “EUGÈNE BLUM ET LÉVY” uiteraard de twee geliefden!

En in 1977, en dit is waarschijnlijk hun kenmerk, ontwierp Ebel de erg vernieuwende Sport Classic collection, opvallend om zijn onnavolgbare WAVE horlogeband. De vloeiende horlogeband met zijn zeer distinctieve golvende vorm, “wave”, roept een gevoel op van beweging en biedt tegelijkertijd een geweldig soepel aanvoelen. Het Wave design is Ebel’s kenmerkende ontwerp geworden.

Passie voor innovatie en uitmuntendheid in horloge design is altijd een kernwaarde geweest van Ebel. Ebel is opgericht door (man en vrouw) Eugène Blum en Alice Lévy, in la Chaux de Fonds, Zwitserland, in 1911. Vanaf het begin is het merk trouw gebleven aan haar kernwaarden, terwijl zij trouw bleven aan het maken van Zwitserse horloges van technische expertise en onderscheidende stijl. Tegenwoordig is het merk bekend om haar iconische band, met de signature wave vorm in de schakels. Ebel maakt luxe uurwerken met moderne elegantie en subtiele, verfijnde details.

Dit ontwerp is tot vandaag de dag nog steeds heel populair. Als grootste Ebel dealer Benelux, kunnen wij u helpen bij het vinden van een horloge dat perfect bij uw persoonlijke stijl aansluit. Uit iedere collectie hebben wij een ruime keuze. De Wave, Sport Classic, Discovery, Brasilia, Classic Sport en Beluga. Zowel voor heren als dames is er een groot aanbod dat regelmatig wisselt. U bent van harte welkom om de collectie in de winkel te bekijken. Voor iedere stijl hebben wij een passend Ebel horloge!

Wij zijn er trots op om EBEL’s grootste verkooppunt van de Benelux te zijn!