Grootste Ebel-dealer van de Benelux!

Geplaatst in: Uncategorized

Wist je dit al van Ebel?

Wij zijn de grootste Ebel dealer in Nederland, België en Luxemburg. Wat betekent dat we het grootste assortiment en hoeveelheid Ebel horloges hebben en de meest recente modellen van dit elegante Zwitserse luxe horlogemerk. Alles op voorraad!

Ebel bestaat al sinds 1911 en is een samenwerking tussen twee geliefden! Dit verklaart de sterke mannelijke en elegante vrouwelijke kenmerken in alle horlogeontwerpen van Ebel. Interessant weetje: EBEL is een afkorting voor het volgende; “EUGÈNE BLUM ET LÉVY” uiteraard de twee geliefden!

Er is veel gebeurt sinds het samenkomen en neerzetten van Ebel. Zo won ze de “Diplôme Commémoratif de Grand Prix” bij de “Exposition Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes” in Parijs voor haar Haute Joaillerie Art Déco watch collection, gemaakt van platina met onyx, baguette-cut diamanten en smaragden.

En in 1977, en dit is waarschijnlijk hun kenmerk, ontwierp Ebel de erg vernieuwende Sport Classic collection, opvallend om zijn onnavolgbare WAVE horlogeband. De vloeiende horlogeband met zijn zeer distinctieve golvende vorm, “wave”, roept een gevoel op van beweging en biedt tegelijkertijd een geweldig soepel aanvoelen. Het Wave design is Ebel’s kenmerkende ontwerp geworden.

Dit ontwerp is tot vandaag de dag nog steeds heel populair.

Wij zijn er trots op om EBEL’s grootste verkooppunt van de Benelux te zijn!