BRON Fruits de Mer

De nieuwe collectie van Bron is live! Voor de nieuwe Spring Summer collectie heeft Bron zich laten inspireren door de kleuren van de zee. De collectie bevat kleurcombinaties van helder turkoois en amazoniet met snoepjesroze saffieren en de zachte lila tinten van amethist. De hoofdrolspeelster van de Bron Fruits de Mer collectie is de Zuidzee parel: De ultieme vrucht van de zee! Speciaal voor deze collectie wordt deze prachtige parel geaccentueerd met glinsterende diamanten.

Zomer in Frankrijk heeft iets magisch. De warmte van de Mediterraanse zonnestralen geven het gevoel van een eindeloze dag. Vang het seizoen en de elegantie ervan in de fijne juwelen van de Bron Fruits de Mer collectie, met weelderige parels uit de Zuidzee, helder blauw turkoois, sprankelende diamanten en kleurrijke saffieren. 

Maak je stijlvolle Côte d’Azur look af met de nieuwe collectie van Bron! Van dagelijkse klassiekers tot statement juwelen met expressieve kleuren. Subtiele champagne diamanten, opvallende saffieren in rood, roze, geel en blauw: Met de Confetti collectie van Bron kan ALLES! 

Nippend aan een goed glas rosé, snoepend van een plateau fruits de mer, adem je de zilte zee lucht in – er gaat niets boven zomer aan de Franse kust.. Van de glamour van Saint-Tropez tot de bohemian vibes van Biarritz, er is geen tekort aan culinaire lekkernijen!

Dompel jezelf onder in Mediterraanse magie met de Fruits de Mer collectie van Bron