NIEUWE PREMIER EN TOP TIME COLLECTIE

Top Time Classic Cars

De nieuwe Premier en Top Time collectie is live! 

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto, het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

De Top Time B01 komt in vier uitvoeringen: Ford Mustang, Shelby Cobra, Ford Thunderbird en Chevrolet Corvette. Ze hebben de kleuren en het embleem van deze klassiekers. Net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials. Dit geeft het gevoel van vintage dashboard meters.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Bekijk hier onze nieuwe Premier en Top Time collectie.


Premier

In de vroege jaren 40 droomde Willy Breitling al van de tijd na de oorlog, wanneer het nuttige gebruikt kon worden voor oneindig optimisme. Hij begon met het ontwerpen van een chronograaf die functioneel, maar ook onwaarschijnlijk elegant en tijdloos zou zijn. In zijn woorden, “de onmiskenbare stempel van onberispelijke smaak”. Hij noemde deze nieuwe lijn de “Premier”.

In het ontwerp van de moderne Premier heeft Breitling de kenmerkende vintage details van de Premier behouden. Inclusief de bezel, wijzerplaat, gestroomlijnde en rechthoekige pushers en de Arabische cijfers. De Premier B01 Chronograph 42 is verkrijgbaar in een range van verschillende kleuren wijzerplaat en kast-materialen (RVS en 18 karaat rosé goud). Hij is verkrijgbaar met een klassieke lederen alligatorband, of een slanke 7-rijen metalen band. De Premier voldoet met zijn exceptionele, COSC gecertificeerde Breitling Manufactuur Caliber 01, automatische uurwerk, aan Willy Breitling’s hoge technische standaarden (geen compromissen!). Dit uurwerk is ontworpen voor maximale precisie, afleesbaarheid en functionaliteit.

Bekijk hier onze nieuwe Premier en Top Time collectie!